Login to save

Du har inga varor i din kundvagn.

Vår Garanti

Betrodd

Förtroende för över 200 000 kunder och fortsätt räkna. Missysin är en av världens ledande bröllop och formella klänningar leverantör, med ett gott rykte för att ge perfekta klänningar för varje tillfälle. Vi gör dagliga dagliga vackra klänningar för kvinnor och tjejer och antalet nöjda brudar växer kontinuerligt.

Anpassad skräddarsydd

Alla bröllop och formella klänningar är anpassningsbara. Varje bit är skräddarsydd individuellt till de storlekar och åtgärder som kunderna ger oss.

Bästa kvalitet

De bästa klädtillverkarna och erfarna designersna anställs, som använder de senaste produktionsteknikerna för att skräddarsy din klänning. Kapporna och klänningarna är gjorda av högkvalitativa material med utsökt hantverk. Fullfodrad med handgjorda pärlor och utsmyckningar.

Fantastisk leverans

Frakt över hela världen med korta leveranstider och rimlig fraktkostnad. Ett långsiktigt förhållande med välkända transportörer från hela världen kommer att se till att din beställning är säkert och snabbt till din dörr.

Utmärkt kundservice

Oavsett vem och var du är, när du vill göra en beställning eller ge oss värdefull rådgivning, är du välkommen att kontakta oss när som helst. Vi värdesätter förhållandet med dig, varför vårt kundservice team är här för att hjälpa till. 24/7 live chat service är tillgänglig för att ta alla förfrågningar. Din tillfredsställelse är vår högsta prioritet.